Profiel

Na succesvolle afronding van de H.E.A.O.-opleiding, bedrijfseconomische richting, en de opleiding Fiscaal Adviseur (resulterend in de beschermde titel FA), aangevuld met ongeveer twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven heeft VRS Consultancy behoorlijk wat kennis en ervaring in huis op financieel, administratief en fiscaal gebied. De werkzaamheden als administratief eindverantwoordelijke zijn in een breed scala aan sectoren binnen het Midden- en Kleinbedrijf uitgevoerd, in functies als (freelance) Administrateur en Hoofd Administratie. In deze functies werden, naast de dagelijkse administratieve aangelegenheden, o.a. jaarcijfers opgeleverd, begrotingen en prognoses opgesteld, medewerk(st)ers aangestuurd en de benodigde fiscale aangiften gedaan. Indien gewenst kunnen de nodige referenties overlegd worden.

VRS Consultancy vindt dat de kwaliteit van dienstverlening niet afhangt van een statig pand, een glanzende bolide of een maatpak. Onze lage overheadkosten maken het mogelijk onze diensten tegen een tarief aan te kunnen bieden dat veel lager ligt dan dat van ervaren medewerker bij een regulier accountantskantoor en kunnen onze diensten verrichten op uw locatie en/of vanuit ons kantoor aan huis.

Wij beschikken over een VAR-WUO, wat betekent dat u in het geheel geen risico’s loopt en onze kosten voor u alleen het afgesproken netto uurtarief  betreffen, welke overigens ook nog eens aftrekbaar zijn.

In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag over de voordelen van het inhuren van VRS Consultancy als freelance administrateur. Nadat u overtuigd bent, inventariseren we wat uw wensen zijn, waarna we vervolgens onze dienstverlening afstemmen op een manier die het beste bij u past.